加州thiscancer治疗和研究中心的“许愿树” Belzberg Architects

This Serene Outdoor Sanctuary Has Sculptural Concrete Seating

Sometimes, you just need a place to relax and unwind, which is exactly what Belzberg Architects have designed for this cancer treatment and research center in California.

 

Located in Duarte, California, the design team was inspired by the “wishing trees” found across the campus that hold hundreds of personal notes tied to branches with messages of hope for the health of loved ones.

The new project, which comprises of two buildings that will be used for exhibits, events and offices, wrap around an existing century-old camphor tree.

 

The finished project is an outdoor sanctuary where visitors can enjoy fresh air while being protected by the shade of the tree. 75 plaques backlit with LEDS have been installed along the surface of both concrete walls to highlight the facility’s many milestones while leaving room for future accomplishments to be added.

 

The space features various sculptural concrete seats, making sure there is always a spot for someone to take some time out and relax.

 


Photography by Bruce Damonte

 



别墅全案设计平台

为生活更美好  灵魂更美丽

www.vooood.com

规划  建筑  室内  景观  风水  智能  艺术  生活


扫描二维码分享到微信

在线咨询
联系电话

010-84780453